vineri, 18 decembrie 2015

Craciun in Constanta: Livrare cadouri, inchiriere Mos Craciun si Craciunita, program colindatori - 0762649069

http://www.moscraciundeinchiriatconstanta.ro , 0762649069   Craciunul este o perioada minunata si speciala din fiecare an. Vrem sa le oferim celor dragi amintiri frumoase si clipe de neuitat.
Anul acesta puteti inchiria Mos Craciun Constanta pentru a aduce un plus e culoare si farmec la petrecerea de Craciun de acasa, de la birou sau de la scoala/gradinita. Si pentru ca Mos Craciun nu vine niciodata singur, avem si mascota Ren si Om de Zapada de inchiriat, prietenii buni ai Mosului care vor face petrecerea distractiva! Nu pot lipsi nici Craciunita si ingerasii sau spiridusii: modelare de baloane, pictura pe fata pentru copii si multe jocuri amuzante, iata ce pot oferi animatorii nostri imbracati in spiritul Craciunului!
Cu siguranta, o petrecere corporate de Craciun in Constanta va fi un eveniment reusit cu un program artistic de colindatori talentati. Colinde noi si clasice, in romana si in engleza vor fi cantate cu veselie si vor aduce atmosfera de iarna la petrecere!
Iar daca aveti prieteni dragi, parinti, bunici, copii la care nu puteti ajunge de Craciun pentru a ii vizita, exista o modalitate superba de a le aduce zambetele pe buze: livrare cadouri Constanta printr-un personaj al iernii: mascota om de zapada sau ren, Craciunita, ingerasi, spiridusi sau chiar Mos Craciun in persoana. Daca sunt copii cei carora le livrati cadourile, puteti cumpara si o ora de animatie cu baloane, pictura pe fata si jocuri minunate.
Puteti sa va faceti fericiti invitatii, familia si copiii anul acesta de Craciun in Constanta doar printr-un telefon la 0762649069.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

http://www.moscraciundeinchiriatconstanta.ro
Facebook
Blogger
Wordpress
Youtube
Google +
Twitter
Trilulilu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu